Zoekt u een advocaat in Antwerpen, tarieven van Advocaat Sarah Bracke Pure GraphX Webdesign
Vervolg van de tarieven van Advocaat Sarah Bracke

4. Onkosten

Naast het ereloon dient u eveneens onze onkosten te vergoeden: 10,00 euro per brief of fax, 0,25 euro per fotokopie, 1,00 euro per 5 min. uitgaande telefoon en 0,35 euro per km voor verplaatsingen buiten Antwerpen.
Dagvaardingskosten en griffieonkosten (registratierechten, rolrecht, expeditierechten) worden apart in rekening gebracht.

5. PRO-DEO

Indien u denkt in aanmerking te komen voor een afhandeling in het systeem van PRO-DEO, voorzien door het Bureau voor Juridische Bijstand, dan zijn wij bereid u op die wijze verder bij te staan.

U komt bv. voor het systeem pro-deo in aanmerking als alleenstaande met een max. netto inkomen van 780,00 euro, als gehuwde of samenwonende met 1 persoon ten laste met een max. netto inkomen van 1.087,40 euro. Indien u een volledig overzicht wenst kan u dit bij ons aanvragen.

Uw netto-inkomsten laten een afhandeling van uw dossier als pro-deo toe, dan brengt u bij de eerste consultatie de volgende documenten mede:

  • bewijs van inkomsten
  • bewijs van samenstelling gezin (kan gratis verkregen worden op de dienst bevolking van uw woonplaats)
  • indien meerderjarige gezinsleden: bewijs van hun inkomsten + indien nog schoolgaand, het bewijs van regelmatige bijwoning van lessen

Wij doen voor u daarna de pro-deo aanvraag, u hoeft zelf niet aan te schuiven bij het Bureau voor Juridische Bijstand.
Indien door het Bureau voor Juridische Bijstand een dossier wordt geopend, helpen wij u graag gratis verder, met hetzelfde kwaliteitslabel als de betalende cliënt.

Bij de vermelde bedragen dient 21 % BTW te worden berekend.
<<< VORIGE
 
 /  tot uw dienst  /  werkwijze  /  tarieven  /  contact  /  disclaimer  /